Termeni si conditii

Furnizor: SC Polartek SPORT SRL
Nr.Reg.Com.: J12/3115/2013
Codul fiscal: RO 32364905
Sediul: Str.Fericirii nr.33
Cont: RO30BTRLRONCRT0229653601
Banca Transilvania sucursala Cluj-Napoca
Telefon: 0371 031 565  (magazin si service)
Site: www.polartek.ro

 

Introducere

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.polartek.ro, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare. SC POLARTEK SPORT SRL funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare. SC POLARTEK SPORT SRL nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar, prețuri sau caracteristici ale produselor.

Conținut site și copyright

Polartek.ro face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site. Rareori, acestea pot conține inadvertențe punctuale: unele specificații sau prețul pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. Fotografiiile au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server. Toate promoțiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.

Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului polartek.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul polartek.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor polartek.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

Conditii de returnare a produselor comandate

Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. În concluzie, clienţii www.polartek.ro pot returna produsele cumpărate, în ambalajul original, nefolosite, fără uzură, în termen de 10 zile lucrătoare de la primire fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.

SC POLARTEK SPORTS SRL va înlocui produsele returnate cu alte produse de aceeaşi valoare, alese de către client, în cel mult 30 de zile. Produsele înlocuite nu includ cheltuielile de transport, care vor fi suportate de către cumpărator.

Conflict de interese

Orice tentativă de acces neautorizat pe site şi orice încercare de fraudă va fi adusă la cunoştinţa autorităţilor competente. Orice conflict apărut între SC POLARTEK SPORTS SRL. şi clienţi se va încerca să se rezolve pe cale amiabilă între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu se poate realiza se vor aplica prevederile legale din România şi soluţionarea conflictului va intra în compentenţa instanţelor româneşti.

Dispozitii finale

polartek.ro îsi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului www.polartek.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lămuriri, vă așteptăm cu un mesaj la adresa: office@polartek.ro

Raport de confidentialitate

Datele furnizate de clienţi către SC POLARTEK SPORTS SRL pentru realizarea comenzilor se vor folosi numai în scopul în care au fost solicitate clientului, fără a fi puse la dispoziţia unor terţe persoane. Datele personale ale clientului vor fi folosite de către SC POLARTEK SPORTS SRL numai în scopul declarat al acestui site. SC POLARTEK SPORTS SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date cu informaţiile furnizate de către client (date personale și comenzi).